شرکت «باغ فردوس ایرانیان» (سهامی خاص) در سال ٨٩ به ثبت رسید و تمام فعالیتهای مرتبط با پروژه اطلس مال از قبیل انتخاب و خرید زمین، انتخاب مشاور طراحی، انتخاب پیمانکار و در نهایت ساخت و فروش، تأمین نیازهای پروژه از خارج و داخل کشور، توسط این شرکت انجام میشوند.
زمین این پروژه در سال ١٣٩٠ از سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران خریداری شده و از شهرداری منطقه یک تهرانبا تراکم ٤٤٠% طبق سطح و سطوح برای کاربری تجاری و اداریمجوز دریافت کرده و برهمین مبنا هماکنون در حال اجرا است .
اطلس مال، در زمینی به مساحت بیش از ۱۱ هزار متر مربع در ۱۹ طبقه و با زیربنای تقریبی ۱۴۰ هزار مترمربع تعریف شده است. کاربری های این مجتمع فاخر که در محله نیاوران منطقه ۱ شهرداری تهران واقع شده است، شامل ۶ طبقه پارکینگ ، طبقه تجاری، یک طبقه فودکورت، رستوران و شهربازی و ۹ طبقه اداری است۴.
مزیت اجرای پروژه اطلس مال :
۱-دسترسی آسان به چهار اتوبان اصلی شامل بزرگراه شهید بابایی، بزرگراه طبقاتی صدر، بزرگراه امام علی (ع) و بزرگراه شهید صیاد شیرازی
۲-لوکیشن ممتاز محلی وویو و چشم انداز مناسب به شمال و جنوب تهران
۳-همجواری اطلس مال با طبیعت سبز و پارک زیبای نیاوران
۴-دسترسی های هم سطح به ۳ طبقه تجاری از خیابان پاسداران، به علت شیب زمین
بزرگترین ظرفیت پارکینگ اطلس مال در منطقه نیاوران :
پروژه اطلس مال با کاربری تجاری و اداری دارای ١٩ طبقه می باشد که ٨ طبقه اداری، ٤ طبقه تجاری و یک طبقه فودکورت و ٦ طبقه پارکینگ را شامل میشود. در طراحی منحصر به فرد این پروژه سبز جنبه های زیباشناسی و بهترین ترکیب حجمی رعایت شده است و در طراحی داخلی آن شفافیت و خوانایی درساختن فضا لحاظ شدهاست. دسترسی های جداگانه از تلاقی کاربریهای تجاری و اداری آن پیشگیری میکند و در طراحی آن از خرد کردن فضا به شدت اجتناب و مساحت واحدها نیز به نسبت منطقه به صورتی منطقی رعایت شده است.
پروژه اطلس مال گستره ای به شعاع منطقه یک را بدلیل عدم ارایه خدمات مناسب تجاری و نیز بخشی از منطقه ٣ را تحت پوشش خدمات خود قرار می دهد ضمن اینکه بدلیل ویژگیهای منحصربفرد این پروژه پیشبینی میشود که از دیگر مناطق نیز دارای پتانسیل جذب مشتری خواهد بود. ایجاد فضاهای سبز با آبشار و استفاده حداکثری از انرژی خورشید، همسایگی با پارک نیاوران و ایجاد چشم انداز مناسب و برخورداری از هوایی بهتر و جذابیتهای با عرضه محصولات برندهای خاص میتواند محیطی سرشار از طراوت و نشاط برای بازدید کنندگان فراهم آورد .
سیستم های مدیریت هوشمند و آنتن مرکزی و پیوند ارگانیک با منطقه و محیط اطراف نیز به افزایش حس اکتشاف و بسر بردن در محیط آن کمک می کند. این پروژه گردش مالی وسیعی را سامان میدهد و بیش از ٢٢٠٠ هزار فرصت شغلی مستقیم ایجاد خواهدکرد. تاثیر این پروژه در کاهش سفره های درون شهری، رفع نیاز های فوری مردم و رونق بخشیدن به اقتصاد منطقه و همچنین تاثیرات فرامنطقهای این پروژه را به عنوان یکی از پروژههای نمادین کلان شهر تهران مطرح مینماید.
ویژگی های اصلی معماری اطلس مال :
معماری اطلس مال را می توان از دو نظر بررسی کرد:
۱-فرم :
در بخش مربوط به فرم، سعی بر این بوده که علاوه بر بحث های زیبایی شناسی بودن ترکیب حجمی، فرم مربوط به پروژه اطلس مال متناسب با پتانسیل های سایت باشد و با توجه به دید، منظر، فرم سایت و … بهترین ترکیب ایجاد شود. اگر معماری به معنای هنر ساختن فضا تعبیر شود، این هدف در طراحی داخلی این مجموعه، تجلی واقعی این تعریف است، به گونه ای که ساختن صرف مدنظر نبوده است و هنر فضاسازی هدف سازندگان و دست اندرکاران بوده است. فضایی که شفافیت و خوانایی رکن اساسی آن است و ارتباطات عمودی قوی و تاثیرگذاری بر خاطره کسانی که این مجموعه را به عنوان مرکز خرید یا تجارت خود برگزیده اند، ایجاد می کند.
۲-با توجه به فرم زمین و شیب آن از شمال به جنوب و موقعیت آن نسبت به خیابان ها و زمین های مجاور، طراحی پروژه اطلس مال به نحوی انجام گرفته است تا علاوه بر رعایت استانداردها و ضوابط خاص نسبت به مجاورت با پارک نیاوران، استفاده از فضای سبز پارک به داخل محوطه سایت و استقرار سهمیه فضاهای اداری، فودکورت و رستوران ها، تا حد امکان با منظر پارک همخوانی داشته باشند و این خود، فرم معماری ویژه ای به این طرح داده است.
ویژگی طراحی و دکوراسیون داخلی اطلس مال :
اطلس مال از نگاه طراحی دکوراسیون داخلی و شهرسازی و معماری منظر٬ طراحی مهندسی مدرن دارد و به نظر می رسد که اصول زیبایی شناسی در ترکیبات حجمی این عمارت تجاری لوکس در نظر گرفته شده و معماری سبز مد نظر طراحان است. دسترسی های جداگانه برای این بنا در نظر گرفته شده تا تلاقی کاربری های تجاری و اداری و تفریحی آن کاهش یافته و لذا به قول معماران٬ از خرد شدن فضاها اجتناب شده است.
ویژگی حجمی اطلس مال :
حجم کلی و نمای اطلس مال طوری طراحی شده است که به
بیننده حس خوش آمدگویی و دعوت به داخل ساختمان را القا می کند و ادغام محیط سبز
اطراف با ساختمان، باعث شده است که نمای ساختمان به صورت خطی طراحی شود. به همین
دلیل در قسمت تجاری شاهد نمای بسته (درون گرا) و در قسمت اداری نمای شیشه ای و
المان های خطی (افقی) هستیم که بین این دو، رستوران و فودکورت با عقب نشستگی خود،
باعث شخصی شدن احجام با عملکردهای مختلف می شود.
با توجه به موقعیت خاص زمین اطلس مال و قرارگیری خیابان در سه جبهه زمینی و شیب از
شمال به جنوب آن که تقریبا ۷% و حدود ۱۳ متر ارتفاع است، امکان دسترسی مستقیم به
طبقات ۱-، ۲- و همکف تجاری فراهم می شود.