شیشه های سکوریت نوعی از شیشه های مدرن می باشند که برای نصب در پنجره دو جداره ساخته می شوند. این شیشه ها بسیار مقاوم و ضخیم هستند و در ابعاد بزرگی تولید می گردد.
برای ساخت و تهیه این شیشه ها ابتدا شیشه های را به اندازه مورد استفاده برش داده و به شکل افقی وارد کوره می کنند. دما را تا حدود ۶۵۰ درجه سلسیوس بسیار بالا برده و ناگهان دما را با قرار دادن شیشه در هوای پرفشار پایین می آورند و سرد می کنند و در واقع به آن شوک حرارتی وارد می کنند.
مزایای استفاده از شیشه سکوریت
۱-شیشه سکوریت در ضخامت های یکسان و ابعاد و اندازه های مختلف بریده می شوند ولی این شیشه ها مقاومت ۵ برابر نسبت به شیشه های معمولی دارا میباشد.
۲-شیشه های سکوریت در صورت شکستن ( در اثر ضربه، و نشست ساختمان های نوساز و....) تیکه های این شیشه تیز و برنده نمی باشند.
۳-عایق حرارتی و برودتی
انواع شیشه های سکوریت
۱- شیشه سکوریت در رنگ ها ی مختلف
۲-شیشه سکوریت مشجر در ابعاد استاندار و سفارش مشتری و رنگ های مختلف
۳-شیشه سکوریت رفلکس در انواع رنگ ها
نحوه نصب و اجرا شیشه سکوریت :
برای اجرای شیشه سکوریت اندازه گیری دقیق یکی از مهمترین بخش های اجرای شیشه سکوریت می باشد. اجرای شیشه سکوریت توسط کارشناسان اندازه گیری ونصب صورت می پذیرد.
کاربرد های شیشه های سکوریت:
معمولا برای درب های ورودی مجتمع های تجاری پف بانک ها و برخی مجتمع های مسکونی استفاده می شوند همچنین در برخی نرده های کناار راه پله ( شیشه لمینت پله ) نورگیر ساتمان ها، شیشه سکوریت تراس، شیشه سکوریت عابر بانک ها و … نیز کاربرد دارد.شیشه های سکوریت برای نصب در نمای بیرونی ساختمان ها و فضاهای داخلی منازل و ادارات بسیار مناسب می باشند و به دلیل دارا بودن مقاومت بالا برای نصب به عنوان درب نیز مورد استفاده قرار می گیرند.