کابینت آشپزخانه

کابینت

کابینت

صفحه 1 از 1

برخی از شرکت ها، متخصصان و مجریان فعال

گروه صنعتی نوید

گروه صنعتی نوید

فروش بیش از 14 برند لوازم و تجهیزات توکار آشپزخانه طراحی، تولید و نصب کابینت و کمد دیواری تولید انواع درب ضد سرقت و داخلی

ROMO

ROMO

گروه مهندسی مریوانی با بیش از سی سال تجربه درخشان در حوزه صنعت ساختمان انجام کلیه خدمات بازسازی و دکوراسیون داخلی در کوتاه ترین زمان و با معقول ترین قیمت تیم طراحی و اجرای تخصصی تاسیسات مشاوره ش...

پارتیشن گستر

پارتیشن گستر

پارتیشن گستر ۰۹۱۰۳۵۷۶۸۷۴ زمینه فعالیت شرکت پارتیشن گستر پارتیشن گستر به شرح ذیل میباشد: * اجرای انواع پارتیشن (پارتیشن اداری ، پارتیشن دو جداره ، پارتیشن تک جداره ، پارتیشن دو جداره آلومینیم اخ...

مطالب مفید در زمینه کابینت آشپزخانه

انواع کابینت و مزایا آن

انواع کابینت و مزایا آن

کابینت‌ها عموماً عناصری هستند که برای آشپزخانه مهم و ضروری بوده و جلوه‌ای خاص به آن می‌بخشند. کابینت‌ها دارای جنس‌های متفاوت با شکل‌های مختص به خود می‌باشند که برای هر سلیقه‌ای نوعی خاص و متنوع وجود دارد؛ اما این‌که کدام‌یک از کابینت‌ها مناسب بوده و چه مزایا و معایبی هر نوع از این کابینت‌ها دارند، موضوعی است که شاید برای بسیاری از افراد سؤال‌برانگیز باشد، به همین منظور در مطلب امروز قصد داریم تا شمارا با انواع و اقسام اجناس کابینت آشنا کنیم.

جنس‌هایی که در این مطلب به شما معرفی می‌شوند می‌توانند در قسمت‌های مختلف کابینت مثل بدنه و یا درب‌ها استفاده شوند. حتی این مواد و مصالح می‌توانند به‌صورت ترکیبی نیز مورداستفاده قرار بگیرند که همه این تصمیم‌ها به خود شما بستگی دارد.


کابینت‌های فلزی

کابینت‌های تمام فلزی، کابینت‌هایی هستند که تقریباً نسل استفاده از آن‌ها منسوخ‌شده است؛ اما هنوز هم در بدنه بعضی کابینت‌ها، به‌منظور کاهش هزینه از فلز استفاده می‌شود. به‌طور مثال افرادی که می‌خواهند کابینت‌هایشان ام دی اف باشد اما درعین‌حال می‌خواهند هزینه کابینت‌ها برایشان مقرون‌به‌صرفه تر باشد، بدنه کابینت‌ها را فلزی در نظر می‌گیرند و فقط درب‌ها را از ام دی اف تهیه می‌کنند. کابینت‌های فلزی معمولاً بعد از مدتی رنگشان می‌رود و نیاز به رنگ‌آمیزی مجدد دارند. یکی از بزرگ‌ترین مشکلات این کابینت‌ها هم زنگ‌زدگی آن‌ها در مواجهه با رطوبت است در ضمن باز و بسته کردن درب کابینت‌های فلزی سروصدای زیادی ایجاد می‌کند و به همین دلیل این کابینت‌ها طرفداران زیادی ندارند. همچنین کابینت فلزی نسبت به کابینت چوبی زیبایی ندارد، تنها مزیت این کابینت‌ها قیمت ارزان آن‌ها است.


انواع کابینت‌های چوبی عبارتند از :

معمولاً افرادی که مایل به آوردن گرما به یک‌خانه مدرن هستند و توجه خاصی به دکوراسیون خانه و آشپزخانه دارند، به سراغ کابینت‌های تمام چوب می‌روند.


انواع کابینت‌های چوبی

۱. کابینت تمام چوب :



کابینت‌های تمام چوب دارای ظاهر بسیار زیبایی می‌باشند، اما درعین‌حال، هزینه اجرای بالایی هم دارند. این نوع از کابینت‌ها برای کسانی مناسب است که خواهان ایجاد طرح و دکوراسیونی زیبا برای خانه خود هستند. کابینت‌های تمام چوب جلوه‌ای زیبا و خیره‌کننده به آشپزخانه می‌دهند و برای دکوراسیون‌های کلاسیک نیز مناسب هستند. معایب این کابینت‌ها برای اجرا، زمان‌بر بودن آن خواهد بود.


۲. کابینت MDF :

ام‌دی‌اف ها یکی از انواع کابینت می‌باشد که از خرده چوب‌های دیگر با روکش‌های متنوع درست‌شده و قادرند رنگ و شکل‌های متنوعی به خود بگیرند. این نوع از کابینت‌ها توانایی بسیار بالایی دارند و با هر سبک خانه‌ای هماهنگ شده و جلوه‌ی زیبایی به آشپزخانه می‌دهند، ازاین‌رو در بین افراد، خواهان بیشتری دارند. این نوع کابینت‌ها در برابر رطوبت هوا مقاوم بوده و آسیب زیادی نمی‌بیند، به همین علت، کاربرد آن در محیط آشپزخانه که رطوبت آن هنگام آشپزی بالا می‌رود، مناسب است. علاوه بر ساخت کابینت، از این ترکیب در ساخت مبلمان، میز و صندلی، دکور و کف سازی اتاق‌ها نیز استفاده می‌شود. چوب MDF در برابر حرارت بسیار مقاوم بوده و به‌عنوان عایق صوتی نیز عمل می‌کند.


۳. کابینت ممبران :



بااینکه در کابینت‌های ممبران به‌جای استفاده از چوب طبیعی از چوب صنعتی و نوعی روکش طرح چوب استفاده می‌شود، ولی این مدل از کابینت، برای ساخت کابینت‌های سبک کلاسیک و بیشتر نئوکلاسیک (کلاسیک مدرن) استفاده می‌شود. از طرفی دیگر معمولاً در کابینت‌های ممبران، جزئیات و نقش‌های تزئینی، نسبت به کابینت‌های کلاسیک چوبی کمتر در نظر گرفته می‌شود.


مهم‌ترین ویژگی ممبران

درب‌های کابینت ممبران می‌توانند طرح‌های مختلفی چه ازنظر نوع قاب‌های دور درب‌ها و چه ازنظر طرح، نقش و بافت خود روکش درب، داشته باشند. این خصیصه درمورد تاج بالای کابینت، ستون، سرستون و... که از جنس ممبران است، امکان‌پذیر است. پس مهم‌ترین ویژگی کابینت ممبران این است که می‌تواند رنگ، طرح و بافت نما، درب، ستون، سرستون و تاج کابینت را انتخاب کرده و سپس، دقیقاً به همان صورت برای مشتری تولید شود.


مزایای کابینت ممبران

  •  زیبایی بیشتر باروکش یکپارچه
  •  عدم نفوذ آب و رطوبت
  •  رفع معایب روکش ملامینه و وینیل در ام دی اف (MDF)


مهندسین چوب، برای پوشاندن سطح ام دی اف از لایه‌هایی زیبا، که عمدتاً از جنس وینیل هستند، استفاده می‌کنند که دارای مضراتی می‌باشند. این ترکیبات نیز با بخار شدن می‌توانند موجب آلودگی هوای خانه شوند و اختلالات تنفسی خفیفی را در افراد و به‌خصوص در کودکان و سالمندان به وجود آورند، این مشکل در روکش ممبران تا حد زیادی برطرف شده است.


۴. کابینت ‌هایگلاس :



این جنس از کابینت‌ها را می‌توان گونه‌ای متفاوت از MDF دانست. این نوع از کابینت‌ها بسیار شیک و زیبا هستند، سطح براق آن‌ها می‌تواند چشم هرکسی را به خودش خیره کند. البته تنوع رنگی بالای آن‌ها نیز از ویژگی‌هایی است که باید به آن اضافه کرد. سهولت در تمیزکاری نیز از دیگر مواردی است که باعث می‌شود این کابینت‌ها خواهان زیادی داشته باشند. در مورد هایگلاس شایعاتی وجود دارد که این نوع کابینت‌ها خط و خش برمی‌دارند که البته این موضوع حقیقت ندارد. قیمت MDF هایگلاس از MDF معمولی بالاتر است. درخشندگی، برجسته‌ترین خصوصیت هایگلاس است و همین مشخصه باعث شده، در بازار محصولات چوبی، یک سرو گردن در درجه بالاتری قرار بگیرد.


۵. کابینت PVC


از ورق‌های PVC در ساخت کابینت، روشویی حمام و دستشویی و سینک ظرف‌شویی آشپزخانه استفاده می‌شود. به‌طورمعمول در سایر قسمت‌های کابینت آشپزخانه از کابینت تمام پی‌وی‌سی کمتر استفاده می‌شود. باید توجه کرد که از ورق‌های ام‌دی‌اف باروکش PVC در کابینت آشپزخانه به فراوانی استفاده می‌گردد و نباید آن‌ها را با کابینت تمام PVC اشتباه گرفت. مهم‌ترین نقص کابینت‌های PVC در برابر کابینت‌های چوبی، مصنوعی بودن آن‌ها و ناسازگاری با محیط‌زیست می‌باشد. ورق‌های پی‌وی‌سی دارای طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی هستند و نیازی به رنگ‌آمیزی ندارند. نگهداری کابینت پی‌وی‌سی به‌مراتب ساده‌تر از کابینت چوبی است. ساخت و نصب آن‌ها در مقایسه با کابینت چوبی ساده‌تر، در مدت کوتاه‌تر و کم‌هزینه‌تر است.

میدانیم که ساخت و طراحی کابینت آشپزخانه پرهزینه‌ترین بخش دکوراسیون منزل است. اصلی‌ترین فاکتور قیمت‌گذاری کابینت آشپزخانه مواد اولیه آن است. متراژ کابینت‌ها، جنس کابینت، طرح درب‌ها، دستگیره‌ها و... روی قیمت‌گذاری ساخت آشپزخانه تأثیرگذار است.

در فرآیند تولید و ساخت کابینت ممبران بعد از اجرای طرح‌های برجسته به‌وسیله CNC یک‌لایه‌ی روکش ضدآب روی آن می‌آید تا خاصیت ضدآبی آن زیاد شود و مقاومت آن نسبت به رطوبت موجود در آشپزخانه افزایش یابد.

کابینت‌های آشپزخانه در معرض لکه‌های چربی و غذا هستند که باوجوداین لکه‌ها گردوخاک به کابینت جذب‌شده و حالت چسبناک به خود می‌گیرد و ممکن است به رنگ کابینت صدمه بزند، پس باید این لکه‌ها به‌وسیله دستمال آغشته به محلول آب گرم و سرکه، به‌سرعت از روی کابینت پاک شود و در صورت نیاز این کار تکرار شود تا کاملاً محو شود.

  • 12 فروردین 1399
  • نویسنده: نویسنده طراحان سازه

انواع کابینت و مزایا آن
4/9 از 50 رای

کابینت ممبران، مزایا و معایب آن کدامند؟

کابینت ممبران، مزایا و معایب آن کدامند؟

کابینت ممبران سبکی جدید از زیر دسته کابینت کلاسیک می باشد. سبک کابینت کلاسیک، از دیر باز سبکی اعیان پسند و پر طرفدار بوده است. امروزه در اکثر پروژه های لوکس از سبک کلاسیک استفاده می گردد

کابینت هایگلاس، مزایا و معایب آن کدامند؟

کابینت هایگلاس، مزایا و معایب آن کدامند؟

کابینت هایگلاس که دارای ظاهری براق و شفاف است بیشتر برای طرح های مدرن و ساده مورد استفاده قرار میگیرد. قیمت نسبتا مناسبی دارد و نسبت به روکش چوب و چوب اما از ام دی اف گرانتر است.