کف سازی

برخی از شرکت ها، متخصصان و مجریان فعال

پوشش ساختمان قضات

پوشش ساختمان قضات

توزیع و اجرای انواع کف پوش و دیوار پوش و سقف فروش انواع رابیتس و توری و ایرانیت و...

گروه معماری آفنداک

گروه معماری آفنداک

گروه معماری آفنداک با بیش از 15 سال فعالیت مستمر در حوزه معماری و دکوراسیون داخلی اقدام به واردات و فروش پارکت لمینیت های اروپایی و با کیفیت نموده است

دانش سرام

دانش سرام

توریع کاشی و سرامیک جهت همکاران و پروژه های ساختمانی از کارخانجات صبا کاشی،کاشی آسیا، پردیس یزد و سیمین... از درب کارخانه عرضه کاشی و سرامیک ارزان با بسته بندی کارتن و شرینگ کامل،در انواع سایزها

بازرگانی تایل استون

بازرگانی تایل استون

فروش کاشی و سرامیک

موزاییک ماهان

موزاییک ماهان

تولید و عرضه انواع قطعات بتنی و فرآورده های سیمانی بصورت استاندارد محصولات متنوع بتنی در واحد های تولیدی این مجموعه به شرح ذیل می باشد: ۱- واحد تولید کفپوش های واش بتن ۲-واحد تولید کفپوش های پلیمری و ...

مطالب مفید در زمینه کف سازی

عملیات کفسازی در داخل ساختمان

عملیات کفسازی در داخل ساختمان

هر نوع عملیات ساختمانی که بر روی سطح زمین و یا سقف طبقات صورت گیرد تا سبب کاربری و عملکرد فضا شود کف سازی نامیده می‌شود.  در داخل و خارج ساختمان، کف سازی  انجام می‌شود ؛ به این دلیل که کفسازی علاوه بر اینکه شامل فضاهای داخلی ساختمان (اتاق‌ها، راهروها، سرویس‌های بهداشتی، آشپزخانه و بهارخواب و…) می‌شود، شامل فضاهای خارجی ساختمان از قبیل پیاده روها و زمین‌های ورزشی و… نیز می‌گردد. نوع کفسازی به دو عامل  مهم بستگی دارد:

۱.محل قرار گیری (کاربری فضا)

۲.عملکرد فضا

کفسازی در ساختمان :

دلیل اجرای کفسازی ایجا استحکام و دوام و طول عمر کفسازی می باشد همچین با اجرا کفسازی بنا عایق صوتی و عایق حرارتی می شود کاربری فضا ها در کفسازی بسیار موثر بوده و بسته به کاربرد آن فضا کفسازی متفاوت اجرا می گردد. در هر مکان های پر رفت و آمد و تردد وسایل نقلیه سنگین باید کفسازی از دوام بسیار برخوردارباشد. در مکان های مرطوب مانند سرویس و حمام و... عایق کاری مرطوب انجام شود و عملیات کفسازی روی آن اجرا شود.که با توجه به محل قرار گیری و عملکرد فضا کف سازی‌های انواع متنوعی در بازار موجود می باشد. همچنین مسائل اقتصادی و زیبایی نیز هر کدام به‌نوبه‌ی خود تأثیر زیادی در انتخاب نوع کفسازی خواهند داشت.

کفسازی با توجه به نوع عملکرد نیز در ساختمان ۳ دسته است:

۱.مکان‌های خشک

۲.مکان‌های مرطوب

۳.مکان‌های ویژه

انواع کفسازی در ساختمان‌های بنایی (انواع کف سازی داخلی ساختمان)

۱.کفسازی بر روی زمین و خاک :


در کفسازی بروی خاک دو عامل تاثیر گذار می باشد:

۱.در کفسازی بروی خاک امکان سست بودن خاک و امکان برآمدگی و نشست احتمالی بروی خاک وجود دارد باشناسایی محل می توان این مشکل برطرف کرد.

۲.آب های زیر زمینی از طرق خاک به داخل ساختمان و متریال ها امکان نفوذ دارند.ابتدا در کفسازی باید محل مربوطه تراز بوده تا عملیت کفسازی با کیفیت و بدون اتلاف هزینه صورت گیرد.

۲.کفسازی مابین طبقات :


در طبقه‌های میانی کفسازی هر یک بر روی سقف طبقه‌ی پایینی واقع می‌شود که قبل از ریختن بتن در سر جای خود باشند. دو بخش این نوع کف سازی نیز عبارت‌اند از زیر سازی و فرش کف. کف سازی که در طبقات انجام می‌شود نیز باید مقاوم و تراز باشد.

۳.کفسازی بر روی بام :


شیب بندی در بام از مسائل مهم و حساس که بایستی به درست انجام شود. شیب بندی بیشتر جهت حرکت و هدایت آب آن هم به‌طوری‌که با کششی کافی بوده باشد برای فضاهای خارجی به مانند محوطه سازی، پیاده‌رو سازی، حیاط سازی و شیب بندی‌های کوچک به مانند شیب بندی پشت بام، سرویسهای آبریز چون حمام، توالت و درمواردی دستشویی و آشپزخانه و… با استفاده از پوکه های معدنی جهت شیب بندی و هدایت آب به آبراهه میباشد.همچین در کفسازی بام استفاده از عایق رطوبتی الزامی می باشد.

انواع پوشش و مصالح مورد استفاده در کف‌سازی کف ساختمان :

۱-موزاییک فرش

۲-سرامیک و کاشی

۳-پارکِت و لمینت

۴-عایق رطوبتی (قیر و گونی)

۵-فوم بتن

۶- شن و ماسه 

۷-سیمان

  • 12 خرداد 1397
  • نویسنده: نویسنده طراحان سازه

عملیات کفسازی در داخل ساختمان
5 از 14 رای