هوشمندسازی

HOME SMART

صفحه 1 از 1

برخی از شرکت ها، متخصصان و مجریان فعال

فرا حس مبین

فرا حس مبین

مشاوره، طراحی، تامین و اجرای هوشمند سازی ساختمان، سیستم های اعلام حریق و سیستم های اطفاء حریق

شرکت یامو الکترونیک سیستم

شرکت یامو الکترونیک سیستم

شرکت یامو( yamo ) سیم کشی ساختمان ( صفر تا صد) انواع نسبیجات ( هالوژن _ نور مخفی _ کلید و پریز و...) نصب دوربین های ( حفاظتی و نظارتی ) نصب اعلام حریق کلیه امور شبکه و اینترنت ( بانک ها و امور ا...

مطالب مفید در زمینه هوشمندسازی

هوشمند سازی

هوشمند سازی

هوشمند سازی منازل با ایجاد توانایی کنترل وسایل برقی مورد نظر از راه دور ( خارج از منزل ) به وسیله تلفن همراه و یا اتصال به اینترنت می باشد.  منازل به منظور افزایش آسایش (رفاه) و آرامش افراد در منزل و همچنین افزایش صرفه جویی در زمان و انرژی به وجود آمده و امروزه به عنوان یک عامل مهم در صنعت ساختمان سازی مطرح گردیده است.

سیستم هوشمند سازی ساختمان می تواند نقش مهمی را ایفا کند. خانه هوشمند منتظر فرمان شماست دستورات خود را بدهید و در هوشمند سازی ساختمان تمامی وسایل برقی در یک کالبد قرار گرفته و تحت فرمان شما عمل می کنند.

 

مزایای هوشمند سازی ساختمان :

۱-ایجاد آسایش و رفاه هرچه بیشتر برای ساکنین به ارمغان می آورد.

۲-راه حلی مناسب جهت ایجاد راحتی بیشتر و سرعت بخشیدن به امور روزانه می باشد.

۳-کنترل از راه دور تمامی وسایل آن کلیه سیستمهای الکترو مکانیکی ساختمان را به صورت متمرکز مانیتور و قابل کنترل می باشد.

۴-بهینه سازی در مصرف انرژی میتوان تا حدود ۵۰% در مصرف انرژی صرفه جویی کرد، همچنین از منابع طبیعی در کنار منابع مصنوعی در زمان مناسب به طور هوشمند استفاده نمود.

۵-ایجاد امنیت و حفاظت برای ساختمان و اقدامات لازم را در هنگام وقوع حوادث غیر مترقبه ( حریق ) انجام می دهد.

۶-افزایش طول عمر مفید تجهیزات

۷-کاهش خطای انسانی

۸-افزایش اطمینان از عملکرد تجهیزات هوشمند  

 

امکانات یک خانه هوشمند سازی شده :


۱-کنترل هوشمند سازی روشنایی:

نظر به اینکه سیستم های روشنایی، سهم عمده ای از مصرف انرژی در یک ساختمان را شامل می شوند؛ در یک سیستم هوشمند ساختمان با بهره گیری از سنسورهای تشخیص حضور، سنسورهای تشخیص نور محیط و نصب کلیدهای هوشمند علاوه بر امکان تنظیم میزان نوردهی محیط، مصرف انرژی تا حد چشمگیری کاهش می یابد. تمام نقاط منزل میتوان از داخل اتاق اصلی یا از طریق موبایل یا تبلت خطوط روشنایی را در شدت روشنایی مورد نظر تنظیم کرد.

قابلیت نور پردازی مناسب محیط : در یک خانه هوشمند این امکان وجود دارد که بر اساس سناریوهای متفاوت نور محیط را در حالت دلخواه تنظیم نمود که علاوه بر زیبایی بخشیدن به محیط منزل تاثیر به سزایی بر روحیه ساکنین ساختمان داردقابلیت دیم کردن: در سیستم هوشمند این مزیت وجود دارد که شدت روشنایی تعدادی از خطوط را بر اساس شرایط مورد نظر از ۰ تا ۱۰۰% میزان خروجی تنظیم کنید، که علاوه بر زیبایی محیط باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.


قابلیت کنترل سیستم روشنایی بر اساس شدت نور محیط : این قابلیت وجود دارد که اگر درصد روشنایی محیط از میزان مطلوب بیشتر شد تعدادی از سر خط های روشنایی برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی به طور اتومات خاموش شوند و بالعکس.

قابلیت کنترل سیستم روشنایی بر اساس حسگر: در محیط های خالی از سکنه سیستم روشنایی برای صرفه جویی در مصرف انرژی غیر فعال می شوند و در صورت تشخیص حضور افراد به صورت خودکار فعال میشود.

۲-سیستم هوشمند سازی کنترل پرده، کرکره، سایبان، درب اتومات :

با استفاده از سیستم هوشمند سازی شده می توان به راحتی انواع مدلهای پرده ها، پرده کرکره و سایبان را با روش های مختلف کنترل نمود. با این سیستم می توانید با بهره گیری از کلیدهای هوشمند و  تاچ پنل در قالبهای دستوری مختلف همچون دستور مستقیم یا حتی با ارسال پیام کوتاه از راه دور نیز آنها را کنترل کرد. در سیستم هوشمند سازی پرده ها می توانند در صورت تمایل کاربر بصورت اتوماتیک در زمانهای مختلف و یا تحت عواملی همچون تمایز شدت نور داخل و خارج ساختمان و یا شدت گرمای محیط  باز وبسته شوند.


۳-سیستم هوشمند سازی سرمایش و گرمایش :

برای کنترل سیستم سرمایش و گرمایش که به وسیله دستگاه تهویه مطبوع انجام می پذیرد دمای پیش فرض توسط کاربرتنظیم گردیدهو شروع به فعالیت می نماید. دراین حالت زمانی که دمای فضای مذکور به حد مطلوب رسید فرمان توقف فعالیت سیستم سرمایش و گرمایش توسط برنامه از پیش تعیین شده صادر می گرددکه منجر به کاهش مصرف انرژی می انجامدامکان کنترل یکپارچه فن کویل ها از جمله مزایای سیستم هوشمند است.

  قابلیت کنترل و فرمان به سیستم سرمایش و گرمایش در هر نقطه از منزل از طریق ریموت کنترل

قابلیت کنترل سیستم سرمایش و گرمایش تمامی نقاط منزل از طریق موبایل یا تبلت

قابلیت کنترل سیستم سرمایش و گرمایش تمامی نقاط منزل از اتاق اصلی

 

۴-سیستم کنترل موارد امنیتی و حفاظتی :

در یک خانه هوشمند علاوه بر سیستم های پسیو نظیر آژیرها و آلارم ها، دتکتورهای حضور، دتکتورهای تشخیص شکسته شدن شیشه و سنسورهای درب و پنجره سیستم های اکتیوی نظیر شبیه سازی حضور نیز در بحث سیستم امنیتی وارد می شوند. از جمله امکاناتی که سیستم هوشمند در بحث ایمنی و  امنیت در اختیار ساکنین قرار می دهد، میتوان به موارد ذیل اشاره کرد :

قابلیت فعال کردن سیستم امنیتی براساس مدهای امنیتی  متفاوت نظیر خروج از منزل، مسافرت، شب و...

درصورت ورود شخص غیر مجاز به داخل منزل آلارم های لازم داده می شود و همچنین در صورت عدم حضور ساکنین در منزل سیستم هوشمند به صاحب خانه پیامکارسال می کند وهمچنین امکان شبیه سازی حضور افراد در منزل  قابل کنترل می باشد. در صورت وقوع آتش سوزی و آگاهی از باز و بسته بودن در و پنجره سیستم هشدارهای لازم را به اطلاع صاحب خانه می رساند.


۵-سیستم هوشمند سازی کنترل از راه دور ساختمان:

کلیه اماکنی که به سیستم هوشمند مجهز شده اند قابلیت کنترل از راه دور ( خارج از ساختمان) از طریق تلفن همراه، اینترنتورا دارا می باشند. این امکان ما را قادر می سازد تا به بهترین نحو ممکن محیط را برای استفاده و کنترل، آماده و مهیا سازیم.


۶-سیستم کنترل تجهیزات صوتی وتصویری :

در سیستم هوشمند دیگر نیازی به استفاده از ریموت جهت روشن و خاموش نمودن تلویزیون ها  و یا اسپلیت ها نخواهیم داشت. این قابلیت درسیستم هوشمند  وجود دارد که می توان کدهای ریموت های کنترلی مختلف را  به کلیدهای هوشمند انتقال داد و تغییرات هریک از دستگاهها را از هرکلید در هر فضا اعمال نمود ویا در سطح بالاتر،  شما می توانید با استفاده از تاچ پنلهای پرتابل و تب  لت ها کلیه ریموت های وسایل الکترونیکی مورد استفاده خود را بصورت یکجا در اختیار داشته و تنها با یک کلیک به مدیریت هریک از آن وسایل بپردازید.

 

۷-سیستم هوشمند سازی زمانبندی، هدایت و کنترل  قابل اجرا در ساختمان  :

کلیه سیسمتهای هوشمند اجرایی درساختمان قابلیت زمانبندی براساس نیاز و درخواست کارفرما را دارا می باشند. با این روش می توان برنامه های روتین که بصورت مکرر و روزانه در ساختمان اجرا می گردد را  توسط این سیستم  برنامه ریزی و هدایت نمود. با اینکار تمامی دستورات بدون هرگونه نقص یا فراموشی انجام و هزینه های مربوط به مدیریت و اجرای این دستورات را کاهش و در بیشتر موارد حذف می نماید.

۸-مانیتورینگ و کنترلینگ سیستم های هوشمند سازی شده :

با پیشرفت علم کامپیوتر و طراحی برنامه هایی جهت سرویس دادن به افراد با سطوح اطلاعاتی مختلف، این امکان فراهم شده که بتوان اطلاعات کامل  را از کلیه سیستم های هوشمند نصب شده در بدست آورده و جهت مدیریت بهتر استفاده نمود. این اطلاعات توسط نرم افزارهایی که تحت قالب های اندروید، آیفون، ویندوز و وب  سرور طراحی شده اند میتواند بروی هریک تجهیزات سخت افزاری همچون کامپیوتر، لب تاپ، تب لت و... قابل نمایش، کنترل و برنامه ریزی باشند.


۹-مدیریت و ذخیره سازی در مصرف انرژی : 
هدف اصلی استفاده از سیستم هوشمند سازی دریک ساختمان ذخیره سازی انرژی و مصرف صحیح و بهینه از امکانات میباشد که نتیجه این هدف علاوه بر ذخیره سازی انرژی، بازگشت سرمایه اولیه ای است که صرف اجرای سیستم هوشمند سازی  شده است.

  • 2 آبان 1397
  • نویسنده: نویسنده طراحان سازه

هوشمند سازی
5 از 5 رای