دیوار پوش کامپوزیت

  • 20 تیر 1397
  •    
  • نویسنده: نویسنده طراحان سازه
دیوار پوش کامپوزیت

.دیوارپوش‌های کامپوزیتی با تنوعی گوناگون در طرح و رنگ تولید می‌شوند. طرح‌هایی مثل چوب، آجر، بامبو و انواع سنگ ازجمله مدل‌های محبوب در بین مردم هستند. شما می‌توانید با توجه به نیاز و کاربری فضا طرح دلخواهتان را انتخاب کنید. 

انسان‌ها با مصالحی مانند سنگ، چوب و آجر پیوندی دیرینه دارند. علاقه‌مان به این مواد به‌قدری است که آن‌ها را نه‌تنها در ساخت و نمای خانه بکار می‌بریم بلکه از استفاده آن‌ها در فضای داخلی هم استقبال می‌کنیم. نکته قابل‌توجه این است که استفاده این مواد در محیط داخلی خانه، هزینه بالایی در بردارد که شاید برای همه طبقات جامعه مناسب نباشدهمچنین نظافت و نگهداری از این مصالح در داخل خانه مشکلات خاص خود را دارد. به این منظور طراحان مدل‌های مصنوعی از این مواد و مصالح تولید کرده‌اند که به آن‌ها کامپوزیت می‌گویند

این دیوارپوشبه طور معمول در ابعاد ۱۳۰ در ۲۳۰، ۱۳۰ در ۲۸۰ و ۱۰۰ در ۳۰۰ طراحی و تولید می‌شود. جنس آن از رزین است و به‌صورت ورقه‌ای تولید می‌شود. یکی از ویژگی‌های مهم این عنصر نمای طبیعی آن است. می‌توان گفت خیلی سخت متوجه مصنوعی بودن آن می‌شوید. همچنین زیبایی بصری آن چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. مقاومت در برابر اشعه ماورای بنفش و قابلیت هم‌نشینی با دیگر مصالح در یک فضا، از دیگر ویژگی‌های این عنصر است. درصورتی‌که بعد از مدتی رنگ دیوارپوش دیگر برایتان جذاب نباشد، می‌توانید آن را به رنگ دلخواهتان رنگ‌آمیزی کنید.

مزایا دیوار پوش کامپوزیت

۱- قابلیت شکل‌پذیری و انعطاف بالا.

۲- عایق صوتی

۳-عایق رطوبتی 

۴-عایق حرارتی

۵-از نظز اقتصادی مقرون به صرفه می باشد.

۶-نسبت به متریال واقعی بسیار سبک میباشند.

۷-قابلیت رنگ‌پذیری به رنگ دلخواه.

۸-نصب راحت و سریع

۹-قابلیت اجرا در محیط داخلی و خارجی ساختمان

۱۰-امکان جابه جایی از نقطه ای به نقطه دیگر 

۱۱-استحکام بالا در برابر ضربه

۱۲-امکان استفاده در فضاهای مسکونی، اداری و تجاری

.دیوارپوش‌ های کامپوزیتی با تنوعی گوناگون در طرح و رنگ تولید می‌ شوند. طرح‌ هایی مثل چوب، آجر، بامبو و انواع سنگ از جمله مدل‌ های محبوب در بین مردم هستند. شما می‌ توانید با توجه به نیاز و کاربری فضا طرح دلخواه تان را انتخاب کنید

انواع طرح های دیوار پوش کامپوزیت :

طرح سنگ و چوب و آجر و....


دیوارپوش سه بعدی


دیوارپوش چرمی 


نصب دیوارپوش کامپوزیت :

۱- نصب:

در این مرحله پانل ها را به اندازه های مورد نظر برش داده و در کنار یکدیگر با پیچ و رولپلاک بر روی سطح نصب می شود.

۲- درزگیری و شبیه سازی:

در این مرحله کلیه درزها و محل اتصال پانل ها با ماده ای به نام ماستیک گرفته شده و کاملا شبیه سازی می شوند.

۳- رنگ آمیزی:

در این مرحله پانل ها با توجه به سلیقه مشتری با رنگ اکرولیک یا فوری برای دکوراسیون داخلی و رنگ پلی اورتان برای نمای خارجی رنگ آمیزی و سپس پتینه کاری می شوند.

 



دیوار پوش کامپوزیت
4/5 از 20 رای