۱-قطع برق ساختمان از پشت کنتور
۲-درخواست قطع انشعابات گاز از اداره گاز محل مربوطه
۳-قطع آب ساختمان با بستن شیر فلکه از کنتور آب
۴-باز نمودن شیرآلات و تجهیزات برقی و مکانیکی شامل: آب گرمکن، پکیج، کولر آبی، کولر گازی، فن هایسرویس بهداشتیو آشپزخانه، هود، کابینت های آشپزخانه و سینک، روشویی، سینک ظرفشویی، اجاق شومینه، گاز رومیزی، باز نمودن لامپ ها، باز نمودن کلید پریزها و لوسترها و چراغ های حبابی داخل و خارج ساختمان، بیرون کشیدن سیم های برق از داخل دیوارها
۵-ایجاد حریم ایمن طبق ضوابط شهرداری
۶-جداسازی شیشه ها از درب ها و پنجره ها
۷-جداسازی بازشوها (درهای چوبی و آهنی بازشو و پنجره ها)
۸-جداسازی پنجره ها، چهارچوب فلزی درب های چوبی، چهارچوب درب های فلزی از دیوارها
۹-جمع آوری عایق رطوبتی بام و مصالح شیب بندی و رسیدن به پوشش سقف
۱۰-چنانچه دیوارها باربر باشند و سقف از نوع طاق ضربی باشد، تخریب طاق ضربی و جداسازی تیرآهن ها
۱۱-چنان چه اسکلت ساختمان بتنی و ساختمان بیش از ۲ طبقه باشد، آجر فشاری ماشینی یا گری و ملات استفاده شده از نوع ماسه و سیمان است.
۱۲-به دلیل جدا نشدن ملات از آجر در حین تخریب دیوار آجرها از ملات جدا نمی شوند، لذا آجر سالمی از تخریب چنین دیوارهایی بدست نمی آید.
۱۳-چنان چه اسکلت ساختمان فلزی بوده و سقف از نوع طاق ضربی باشد ابتدا تخریب طاق ضربی و سپس تخریب دیوارها و سپس برچیدن اسکلت فلزی از بالاترین سقف به سمت پایین
۱۴-چنان چه اسکلت ساختمان فلزی و نوع پوشش سقف تیرچه بلوک باشد ابتدا تخریب سقف ها و دیوارهای هر طبقه با چکش هیدرولیکی و سپس برچیدن اسکلت فلزی از بالاترین قیمت اسکلت فلزی به سمت پایین
۱۵-چنان چه اسکلت ساختمان بتنی و پوشش سقف آن از نوع دال دو طرفه (تاوه بتنی) باشد، از بالاترین طبقه به سمت پایین با چکش هیدرولیکی تخریب می شود.
۱۶-اگر ارتفاع ساختمان از طول بازوهای بیل مکانیکی که چکش هیدرولیکی بر روی آن نصب شده بیشتر باشد در این صورت از بالا به پایین توسط چکش های بادی (کمپرسور) و چکش های برقی سقف دیوارها و سازه اصلی تخریب می شوند و توسط کارگران به صورت دستی مواد ناشی از تخریب با ایجاد کمترین آلودگی و گرد و غبار به پایین و محوطه کارگاه هدایت شده و از آن جا بارگیری و به خارج از کارگاه منتقل می گردند.
۱۷-بارگیری و حمل مواد ناشی از تخریب شامل نخاله های ساختمانی و آهن آلات فرسوده غیرقابل استفاده و مستهلک قابل استفاده جهت کاربری های غیر سازه ای به خارج از کارگاه
۱۷-در صورتی که ساختمان دارایفونداسیونبتنی باشد، تخریب فونداسیون بتنی و بارگیری مواد ناشی از تخریب آن به خارج از کارگاه
۱۹-در صورتی که ساختمان آجری باشد و ملات استفاده شده ماسه سیمان باشد، آجرها به صورت سالم از ملات جدا نمی شوند، لذا پس از جداسازی پوشش سقف ها توسط ماشین آلات خاک برداری شامل: لودر، بیل مکانیکی و بیل بکهو همزمان با تخریب دیوارها و نخاله ها و مواد ناشی از تخریب بارگیری شده و به خارج از کارگاه حمل می گردد.
۲۰-توضیحات ضروری هنگام تخریب باید از انشعابات اصلی آب، برق، گاز و تلفن محافظت کرد تا هنگام عملیات تخریب به آن ها آسیبی نرسد.
۲۱-پر کردن مقداری از ارتفاع چاه های فاضلاب قدیمی با آهک و سپس با خاک یا مخلوط معدن و به هیچ عنوان با مواد ناشی از تخریب سقف ها و دیوارها این کار صورت نگیرد زیرا مکانی برای تجمع حیوانات و حشرات موزی ساختمان خواهد شد و آلودگی های زیست محیطی ناشی از چاه های فاضلاب فرسوده منتشر خواهد شد.
۲۲- برای انجام گودبرداری یک لودر و بیل به محل تخریب ساختمان آورده شد و اولین مرحله آغاز می گردد. عمق گود برداری در این زمینی بیش از ۱ متر به علاوه چند سانتی متر ( محل عبور لوله ها )خواهد بود که هر بار توسط کارگران اندازه گیری می شد تا بیش از این مقدار گودبرداری نشود.
اجرا و نظارت فنی گود برداری توسط مهندس ناظر :
۱ - بازدید از محل اجرای عملیات ساختمانی و کسب اطلاعات ضروری تاسیسات زیر زمینی موجود
۲– بررسی نقشه ها و انطباق نقشه با کار
۳ - کنترل ابعاد و اندازه ها
۴ – کنترل چاهای فاضلاب موجود
۵ – کنترل دسترسی های موقت
۶ – کنترل سازه نگهبان (برای محافظت از ساختمان های فرسوده اطراف )
۷- کنترل ایمنی و نصب علائم مربوطه